Skip to main content


Logo kop RP 82 (VV)Logo kop RP 82 (VV)HISTORIE KORPS RIJKSPOLITIE
FACEBOOK PAGINA'S
         


Hieronder een aantal facebook pagina's m.b.t. Rijkspolitie onderwerpen / afdelingen. 

Historie Korps Rijkspolitie Historie Korps Rijkspolitiewww.rijkspolitie.org is een website over de historie van het voormalige Korps Rijkspolitie 1945 - 1994
 
AVD Rijkspolitie motor
Politie motoren in dienst geweest van de rijkspolitie en in het bijzonder de Algemene Verkeersdienst

Pagina voor de liefhebbers van de oude rijkspolitie Porsche en Range Rover van de voormalige Algemene Verkeersdienst


Welkom bij deze Facebook groep van oud-collega's van het voormalige Korps Rijkspolitie, District 's-Gravenhage.
Ter informatie het volgende. Dit is een besloten groep, die niet voor iedereen bestemd is.


De website wil de herinnering aan het Korps Rijkspolitie en de Verkeersgroep Amsterdam in leven houd.

Deze groep gaat over het District Dordrecht van het voormalige Korps Rijkspolitie. Dit District verzorgde de politietaak in het gebied tussen Vianen en Ouddorp. De groep is alleen voor oud leden van de Rijkspolitie Dordrecht toegankelijk.
 
Deze groep had tot doel de mailadressen te verzamelen van collega’s die bij de rijkspolitie district Middelburg hebben gewerkt. Nu de reünie achter de rug is heeft de pagina als doel de geschiedenis van ons district en het lief en leed van de medewerkers. Daarnaast informatie over te organiseren bijeenkomsten.
 
Foto's van vrienden van de groep Zuidlaren

Groep voor VOORMALIG MEDEWERKERS van de Rijkspolitie District Leeuwarden. (dus tot 1993 in dienst van deze organisatie) Alleen "mensen" worden toegevoegd. Dus met herkenbare naam, Facebook informatie etc. Instellingen, clubs of verenigingen worden niet toegelaten. Plaats alleen berichten die gaan over de RP tijd tot 1993.

Bedoeld voor docenten en studenten van deze opleiding te Arnhem..

Herinneringen ophalen en delen over het Korps Rijkspolitie in Drenthe...Dat is het doel van deze groep.Het zou prachtig zijn als vele voormalige RP-ers hier hun verhalen en foto's zouden willen delen.Ik nodig jullie daartoe van harte uit.
 
De Stichting Politie Veteraan ondersteunt mensen uit het politievak vanuit wederzijdse collegiale betrokkenheid. Kijk op de website www.stichtingpolitieveteraan.nl voor contact


Wil je hier ook geplaatst worden geef dat dan even door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar >  de voorpagina

Zoekhulp
Er staan op onze site al meer dan 2000 artikelen waarvan sommige ook nog met meerdere pagina’s. Als je iets specifieks zoek is het natuurlijk niet te doen om al die documenten even na te lopen. Daarom deze leeswijzer / zoekhulp.
Vervolg zoekhulp....