Skip to main content


RP Logo ster 80 (VV)RP Logo ster 80 (VV) HISTORIE KORPS RIJKSPOLITIE
NIEUWSBRIEF
SITE INFO RPORG


 BLIJF OP DE HOOGTE EN GEEF JE OP VOOR ONZE NIEUWSBRIEF VIA Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We houden je dan enkelen keren per jaar op de hoogte van de belangrijkste aanvullingen / wijzigen op onze site middels een eenvoudige nieuwsbrief.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Flyer1 (V)SITE INFORMATIE D.D. 23 juli 2022
Onlangs zijn we gestart met een nieuwsbrief om onze bezoekers beter te informeren omtrent aanvullingen en wijzigingen op onze site. Mocht je deze willen ontvangen stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de vermelding van  "naam en nieuwsbrief aan". We gebruiken je e-mailadres uitsluitend voor het toezenden van de nieuwsbrief. De nieuwsbrief zal enkele keren per jaar verschijnen. Voor alle wijzigingen en aanvullingen klik op "laatste toevoegingen" in ons hoofdmenu.
De webbeheerder Theo Scholte.NIEUWSBRIEFARCHIEF


SITE INFORMATIE D.D. 16 APRIL 2022
Net zoals bij de Landelijke diensten zijn we ook de menu's van de Districten en landgroepen aan het aanpassen. Ook hier worden de (lange) drop down menu's vervangen door één menuoverzicht met alle artikelen van het betreffende onderdeel. Wij hopen dat het hierdoor makkelijker is om de site te doorlopen. De Districten Utrecht, Nijmegen, Apeldoorn, Doetinchem en Flevoland zijn reeds aangepast. De rest volgt spoedig.
De webbeheerder Theo Scholte.
 
SITE INFORMATIE D.D. 8 FEBRUARI 2022
Wijziging hoofdmenu.
De menu-items Landelijke diensten en RP Algemeen zijn onlangs gewijzigd. Het zijn geen zogenaamde drop down menu's meer. Als je nu op een van beide menu-items klik krijg je een menu te zien van waaruit je verder kan klikken. Hierdoor is het makkelijker om op een smartphone (android) de site te doorlopen.

Er staat inmiddels zoveel op de site waardoor we niet alles even kunnen nalopen. Kom je iets tegen waarvan je denkt dat klopt niet laat het dan even weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. In het bijzonder wat betreft niet werkende linken.
De webbeheerder Theo Scholte.
 
 
SITE INFORMATIE D.D. 9 MEI 2021
Op dit moment zijn we de menustructuur van alle landelijke diensten aan het aanpassen. We doen dit online omdat anders de site voor lange tijd offline zou moeten. Het kan dus zijn dat je een foutmelding krijg. Er staat inmiddels zoveel op de site waardoor we niet alles even kunnen nalopen of het allemaal wel klopt. Kom je iets tegen waarvan je denkt dat klopt toch niet laat het dan even weten via onderstaand e-mailadres. In het bijzonder wat betreft de linken.
Hopelijk is het in de toekomst makkelijker om een weg te vinden naar alle artikelen op deze site.

Met excuses voor het ongemak.
9 mei 2021. De webbeheerder Theo Scholte.
Help ons want alleen samen kunnen we er echt iets moois van maken
reageren op dit artikel mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

 
Zoekhulp
Er staan op onze site al meer dan 2000 artikelen waarvan sommige ook nog met meerdere pagina’s. Als je iets specifieks zoek is het natuurlijk niet te doen om al die documenten even na te lopen. Daarom deze leeswijzer / zoekhulp.
Vervolg zoekhulp....