Skip to main content


RP Logo ster 82 (VV)RP Logo ster 82 (VV)HISTORIE KORPS RIJKSPOLITIE
GEWESTEN / INSPECTIES
PRIKBORD GEWEST / INSPECTIE ARNHEM


HERINNERINGEN UIT DE OUDE SCHOENENDOOS
Deel hier je herinneringen van jouw tijd bij de Rijkspolitie met anderen. Stuur je foto's en of verhalen in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Geplaatst op
Met dank aan

Geplaatst op
Met dank aan:
Hier kunnen jouw foto's, verhaal en of documenten staan. Stuur ze in. Hoe lees het hier
Naar > overzicht van deze groep
Naar > menu artikelen district @


 Reacties en/of aanvullingen op dit artikel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. het ons. Wel graag de naam v/h artikel en/of het fotonummer vermelden.
Belangrijk. Stuur geen foto's uit boeken, facebookpagina's of websites in. Deze mogen wij niet publiceren.
Het is niet toegestaan
om foto's van deze site elders te publiceren bv op een website of facebookpagina.
 Help ons want alleen samen kunnen we er echt iets moois van maken. Lees hier hoe.

wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww


Logo kop RP 82 (VV)Logo kop RP 82 (VV) HISTORIE KORPS RIJKSPOLITIE       
DISTRICT
LIMBURG

PRIKBORD DISTRICT LIMBURG


HERINNERINGEN UIT DE OUDE SCHOENENDOOS
        Deel hier je herinneringen van jouw tijd bij de Rijkspolitie met anderen.Stuur je krantenknipsels of foto's liefst met een mooi verhaal erbij in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Boven ieder item staat de datum van plaatsing. De laatste inzending wordt steeds bovenaan geplaatst.Kan jij iets vertellen over de getoonde foto’s of heb je namen van de personen of gebouwen op de foto’s of heb je aanvullingen of wijzigingen mail het ons dan. Wel graag de datum van het item vermelden.

Geplaatst op 9 juni 2016
Met dank aan Noud Mutsaers

RPD Limburg Meldkamer 1986 1993 Mutsaers(7K)

Na de samenvoeging van RP Roermond en RP Maastricht op 1-1-1983 ontstond RP Limburg. De meldkamer van RP Limburg lag op de vijfde verdieping van het districtsbureau dat uitkeek over de Keulsebaan in Roermond. Juiste adres was Productieweg 1 Roermond. Deze meldkamer had vijf bedienplekken bestaande uit bedienplek 1 tbv infobevraging en telex. De bedienplekken 2 en 3 tbv het gedeelte Noord en midden Limburg. De bedienplekken 4 en 5 voor Zuid Limburg. Namen van de personen op de foto zijn bekend bij de websitebeheerder.


Geplaatst op
Met dank aan
Hier kunnen jouw foto's, verhaal en of documenten staan. Stuur ze in. Hoe lees het hier.

 Naar >  menu artikelen district Limburg 
reageren op dit artikel: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoekhulp
Er staan op onze site al meer dan 2000 artikelen waarvan sommige ook nog met meerdere pagina’s. Als je iets specifieks zoek is het natuurlijk niet te doen om al die documenten even na te lopen. Daarom deze leeswijzer / zoekhulp.
Vervolg zoekhulp....