Skip to main content


RP Logo ster 80 (VV) HISTORIE KORPS RIJKSPOLITIE
SITE-INFORMATIE D.D. 16 APRIL 2022


SITE INFORMATIE D.D. 16 APRIL 2022
Net zoals bij de Landelijke diensten zijn we ook de menu's van de Districten en landgroepen aan het aanpassen. Ook hier worden de (lange) drop down menu's vervangen door één menuoverzicht met alle artikelen van het betreffende onderdeel. Wij hopen dat het hierdoor makkelijker is om de site te doorlopen. De Districten Utrecht, Nijmegen, Apeldoorn, Doetinchem en Flevoland zijn reeds aangepast. De rest volgt spoedig.
De webbeheerder Theo Scholte.
SITE INFORMATIE D.D. 8 FEBRUARI 2022
Wijziging hoofdmenu.
De menu-items Landelijke diensten en RP Algemeen zijn onlangs gewijzigd. Het zijn geen zogenaamde drop down menu's meer. Als je nu op een van beide menu-items klik krijg je een menu te zien van waaruit je verder kan klikken. Hierdoor is het makkelijker om op een smartphone (android) de site te doorlopen.

Er staat inmiddels zoveel op de site waardoor we niet alles even kunnen nalopen. Kom je iets tegen waarvan je denkt dat klopt niet laat het dan even weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In het bijzonder wat betreft niet werkende linken.

De webbeheerder Theo Scholte.
 
 
 
SITE INFORMATIE D.D. 9 MEI 2021
Op dit moment zijn we de menustructuur van alle landelijke diensten aan het aanpassen. We doen dit online omdat anders de site voor lange tijd offline zou moeten. Het kan dus zijn dat je een foutmelding krijg. Er staat inmiddels zoveel op de site waardoor we niet alles even kunnen nalopen of het allemaal wel klopt. Kom je iets tegen waarvan je denkt dat klopt toch niet laat het dan even weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In het bijzonder wat betreft de linken.
Hopelijk is het in de toekomst makkelijker om een weg te vinden naar alle artikelen op deze site.

Met excuses voor het ongemak.
9 mei 2021. De webbeheerder Theo Scholte.
Help ons want alleen samen kunnen we er echt iets moois van maken
reageren op dit artikel mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Zoekhulp
Er staan op onze site al meer dan 2000 artikelen waarvan sommige ook nog met meerdere pagina’s. Als je iets specifieks zoek is het natuurlijk niet te doen om al die documenten even na te lopen. Daarom deze leeswijzer / zoekhulp.
Vervolg zoekhulp....