Skip to main content


RP Logo ster 82 (VV)RP Logo ster 82 (VV)HISTORIE KORPS RIJKSPOLITIE
OPROEP/ VERZOEKBeste mensen
Hierbij een verzoek aan een ieder die in 1968 werkzaam was bij de AVD, Verkeersgroep Utrecht of de Landgroep Bunnik en die nu rond de tachtig jaar en ouder zullen zijn. Ik weet dat het haast een onmogelijke opgave is, maar ik probeer het toch, het betreft namelijke een ongeval van 52 jaar geleden…!

Bij de Landelijke Eenheid Zuidoost is een verzoek ontvangen van een Duitse meneer die op zoek is naar het proces-verbaal en foto’s van een ongeval dat heeft plaats gevonden op 22 juli 1968 om 15.45 uur, op de rijksweg A12 onder Bunnik bij hmp. 64.1, bij dat ongeluk zijn de ouders van de man - die toen 2 jaar oud was- om het leven gekomen . Aangezien hij aan niemand meer kan vragen wat er toen op die dag precies is gebeurd, hoopt hij dat op deze manier te weten te komen. Kan iemand zich dit vreselijke ongeluk nog herinneren en kan / wil hij dit voor deze man op papier zetten, zodat hij misschien wat puzzelstukjes op zijn plaats kan leggen.
Alvast bedankt voor de moeite.
Mvgrt, Ineke Tulner Jacobsen.

Reacties op deze oproep graag mailen naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Reacties en/of aanvullingen op dit artikel mail het ons. Wel graag de naam v/h artikel en/of het fotonummer vermelden.
Help ons want alleen samen kunnen we er echt iets moois van maken. Lees hier hoe.
Belangrijk. Stuur geen foto's uit boeken, facebookpagina's of websites in. Deze mogen wij niet publiceren.


Zoekhulp
Er staan op onze site al meer dan 2000 artikelen waarvan sommige ook nog met meerdere pagina’s. Als je iets specifieks zoek is het natuurlijk niet te doen om al die documenten even na te lopen. Daarom deze leeswijzer / zoekhulp.
Vervolg zoekhulp....