Skip to main content


RP Logo ster 80 (VV)RP Logo ster 80 (VV)HISTORIE KORPS RIJKSPOLITIE          
DISTRICT MIDDELBURG / ZEELAND
OVERZICHT LANDGROEP HULST


Algemene informatie.
Het beleidsplan ‘De brug naar de toekomst’ gaf een aanzet tot schaalvergroting en daarbij werden de groepen Hulst, Hontenisse en Midden Zeeuwsch Vlaanderen samengevoegd tot de groep Oost Zeeuws Vlaanderen????

In aanloop naar de reorganisatie in 1993 is in 1989 deze groep samen met de groepen Hontenisse en Midden Zeeuwsch Vlaanderen samengevoegd tot de groep Oost Zeeuwsch Vlaanderen.

Voormalige commandanten.
Voor zover bekend.

Enkele groepsfoto's.
 RPG Hulst groepsfoto (2)(7K)
Groepsfoto groep Hulst. Mogelijk is deze gemaakt in 1977 bij het afscheid of ter gelegenheid daarvan van de adjudant A van Hove (midden 1e rij zittend). Hij is in elk geval van na september 1973 want mijn vader (Wouters) staat er niet meer  op en in december 1977 is adjudant van Hove met pensioen gegaan. De meeste namen zijn bij de beheerder bekend.

RPG Hulst Personeel Groep (2)(7K)
Groepsfoto groep Hulst datum ?.


Adressen van bureaus.


Foto's van bureaus.
 RPG Hulst Bureau Hulst kijkdoos (2)(7K)
Het voormalige groepsbureau van de groep Hulst.

We willen graag dit overzicht zo compleet mogelijk maken.
Heb jij nog aanvullende gegevens geef deze dan even door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar het prikbord van deze groep.



Zoekhulp
Er staan op onze site al meer dan 2000 artikelen waarvan sommige ook nog met meerdere pagina’s. Als je iets specifieks zoek is het natuurlijk niet te doen om al die documenten even na te lopen. Daarom deze leeswijzer / zoekhulp.
Vervolg zoekhulp....