Skip to main content


RP Logo ster 80 (VV)HISTORIE
KORPS RIJKSPOLITIETIJDSCHRIFTEN EN BROCHURES
HET KORPSBLAD EN HET RP-MAGAZINE
In de loop der jaren verschenen er bij het Korps Rijkspolitie twee landelijke tijdschriften. Namelijk het Korpsblad ('59/'72) en het RP-magazine '72/'93). Als je deze bladen leest kom je terug in de tijd die de meeste oud RP-ers met veel weemoed "De goede oude RP tijd" noemen. Door op een van de bladen te klikken kunt u deze downloaden en lezen.
Voor het zoeken in de bladen lees het artikel "zoekhulp"


Naast deze tijdschriften verschenen er diverse andere bladen en brochures. De inhoud van deze bladen geven een mooi beeld hoe het er in die tijd aan toeging. Via het overzicht hieronder kunt u diversen van deze bladen lezen.

Werving en Voorlichtingsbrochures
AVD Boekjes en brochures
RPtW Boekjes en brochures
25 jaar korpsnieuws
25 jaar Dienst Luchtvaart
Opleidingsschool Horn 1972
Specialisme verkeer
40 jaar RP Kapel
Voorbladen Politie Signaal 
Reflector v/h Gewest Groningen
Mobilofoondiscipline
Dienstvoorschriften 
Verhalenbundel "Bromsnor"
Verhalenbundel "Oom agent"
Heb jij nog brochures, folders etc die hier geplaatst kunnen worden neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op. 

Vriendelijk doch dringend verzoek. Door het omzetten van de menu's op deze site zijn er mogelijk linken die niet meer werken. Klik je op een link en krijg je de melding 404 FOUT laat het ons dan a.u.b. even weten. We passen hem dan direct aan. Alvast bedankt voor de moeite.
Naar > de voorpagina   


Zoekhulp
Er staan op onze site al meer dan 2000 artikelen waarvan sommige ook nog met meerdere pagina’s. Als je iets specifieks zoek is het natuurlijk niet te doen om al die documenten even na te lopen. Daarom deze leeswijzer / zoekhulp.
Vervolg zoekhulp....