Skip to main content


RP Logo ster 82 (VV)RP Logo ster 82 (VV) HISTORIE KORPS RIJKSPOLITIE
SENIORENVERENIGING
NOORD OOST GELDERLAND


Seniorenvereniging Politie Noord Oost Gelderland, kortweg de SVPNOG

Dit is de naam van de in april opgerichte seniorenvereniging van de politie Noord Oost Gelderland. In de bij de notaris vastgelegde statuten staat vermeld dat de vereniging tot doel heeft: “Het versterken en bevorderen van de saamhorigheid tussen gepensioneerde medewerkers van de politie, district Noord Oost Gelderland”.

De seniorenvereniging wordt vanuit de Nationale Politie ook ondersteund en gesubsidieerd. Wij ontvangen ieder jaar een substantiële bijdrage voor onze activiteiten.

Als lid kun je jezelf schriftelijk aanmelden via de website, als je met (pré)pensioen bent of met een bijzondere pré pensioen regeling de dienst hebt verlaten EN werkzaam bent geweest bij de gemeentepolitie Apeldoorn of de rijkspolitie district Apeldoorn, de regiopolitie Noord- en Oost Gelderland of het district Noord Oost Gelderland van de Eenheid Oost Nederland.

We hebben inmiddels 175 leden ingeschreven, maar we hebben als bestuur het idee dat we nog lang niet iedereen bereikt hebben, die voor het lidmaatschap in aanmerking komen. Met name vanuit de rijkspolitie district Apeldoorn denken wij nog wel een aantal potentiële leden te missen.

Als vereniging organiseren we in ieder geval drie contact momenten per jaar:

  1. De nieuwjaarsbijeenkomst in januari,
  2. De Algemene Leden Vergadering in april met daaraan verbonden een thema en
  3. Een “uitje” in het najaar dat heel divers kan zijn.

Dus als je geïnteresseerd bent om weer oud collega’s te spreken en te ontmoeten en je behoort tot de hierboven omschreven doelgroep, schrijf je dan in op onze website www.svpnog.nl, onder de rubriek “Inschrijven”.

Namens het bestuurd van de SVPNOG

Met vr. gr. Henk Kamstra

 


Reacties op de hierboven getoonde foto's graag mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Help ons want alleen samen kunnen we er echt iets moois van maken.


Naar > Overzicht Archieven oud Rijkspolitie medewerkers.Zoekhulp
Er staan op onze site al meer dan 2000 artikelen waarvan sommige ook nog met meerdere pagina’s. Als je iets specifieks zoek is het natuurlijk niet te doen om al die documenten even na te lopen. Daarom deze leeswijzer / zoekhulp.
Vervolg zoekhulp....