Skip to main content


RP Logo ster 82 (VV)HISTORIE KORPS RIJKSPOLITIERP Logo ster 82 (VV)
DIENST LUCHTVAART
UIT HET ARCHIEF VAN KEES VAN DEE


Hieronder enkele foto's en documenten van Kees van Dee uit zijn Rijkspolitie Dienst Luchtvaart tijd vanaf mei 1992.

Na mijn 12,5 jaar diensttijd als Marechaussee bij de GP Amsterdam, heb ik de MAROS 1992-2 Schiphol opleiding gevolgd aan het RP Opleidingsinstituut Leyduin, de explosieven verkennersopleiding aan het PIOV in Baexem en ben daarna tewerkgesteld bij de RP-DLV afd. UD + Beveiliging aan het bureau Havenmeesterweg en na de Bijlmerramp, toegevoegd aan de Meldkamer aldaar (bij o.a. RP Owmr. Ed Zwart).

  DLV van Dee DKMarLV onbez.ambt RP.org(7K)
1) onbezoldigd ambtenaar Korps Rijkspolitie (juni '92)

DLV van Dee DKMarLV HRF co 92 2b(7K)2) opleiding MRT + Pieren coordinator + EL-AL beveiliging

DLV van Dee DKMarLV RP DLV Shorland rijopleiding b(7K)
Shorland opleiding

DLV van Dee RP4 Shorland BY 07 KV leter KO 38 09 DKMarLV(7K)Shorland RP4 BY-07-KV later KO-38-09 DKMarLV tijdens de lunchpause op Leyduin

DLV van Dee rpdlv briefhooft(7K)Briefhoofd RP-DLV bureau Havenmeesterweg

DLV van Dee rpdlv dnstlyst(7K)UD dienstlijst 1992 van afdeling 1-A-1 , met kader Adj'n Versteeg, De Heer en later De Groot + groepsleiding Ownr Klaas Kuyt en Wmr1 Henk Kooij

DLV van Dee rpdlv tek2(7K) UD daglijst afd. 1-A-1 met erop 2 pentekeningen van Kuyt + Kooij, getekend door de gedetacheerde RP-er Peter Kouwenberg (in sept. '92)


Reacties op de hierboven getoonde foto's graag mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Help ons want alleen samen kunnen we er echt iets moois van maken.


Naar > Menu artikelen Dienst LuchtvaartRegelmatig worden er op deze site toevoegingen en wijzigingen aangebracht. Om deze snel te kunnen vinden houden we een lijst bij met de laatste toevoegingen en wijzigingen.
Bekijk hier de lijst.
Zoekhulp
Er staan op onze site al meer dan 2000 artikelen waarvan sommige ook nog met meerdere pagina’s. Als je iets specifieks zoek is het natuurlijk niet te doen om al die documenten even na te lopen. Daarom deze leeswijzer / zoekhulp.
Vervolg zoekhulp....