Logo kop RP 82 (VV)Logo kop RP 82 (VV) HISTORIE KORPS RIJKSPOLITIE       
OPLEIDINGSSCHOLEN

  SCHOOL NISTELRODE


HERINNERINGEN UIT DE OUDE SCHOENENDOOS
        Deel hier je herinneringen van jouw tijd bij de Rijkspolitie met anderen.Stuur je krantenknipsels of foto's liefst met een mooi verhaal erbij in via info@rijkspolitie.org Boven ieder item staat de datum van plaatsing. De laatste inzending wordt steeds bovenaan geplaatst.Kan jij iets vertellen over de getoonde foto’s of heb je namen van de personen of gebouwen op de foto’s of heb je aanvullingen of wijzigingen mail het ons dan. Wel graag de datum van het item vermelden.

Geplaatst op 6 december 2017
Naar aanleiding van een reünie in 1983 maakte Paul Meijers een prachtig boekje over de opleidingsschool Nistelrode in 1952. Hierin beschrijft hij hoe het hem verging tijdens zijn opleiding in 1952  te Nistelrode. In 1983 ging hij terug naar de plek waar zijn politie loopbaan begin.


Geplaatst op 18 maart 2017
Met dank aan Dick Wieringa.
Een zestal foto's die een mooi overzicht geven van de opleidingsschool Rijkspolitie te Nistelrode het stamt uit de tijd van 1955. Twee maanden later is deze school gesloten en verhuisd naar Arnhem.

 

Naar aanleiding van een reünie in 1983 maakte Paul Meijers onderstaand boekje. Hierin beschrijft hij hoe het hem verging tijdens zijn opleiding in 1952  te Nistelrode. In 1983 ging hij terug naar de plek waar zijn politie loopbaan begin.

OPLS Nistelrode 55 Wierenga (1)(7K)

OPLS Nistelrode 55 Wierenga (2)(7K)

OPLS Nistelrode 55 Wierenga (3)(7K)

OPLS Nistelrode 55 Wierenga (4)(7K)

OPLS Nistelrode 55 Wierenga (5)(7K)

OPLS Nistelrode 55 Wierenga (6)(7K)


Geplaatst op
Met dank aan
Hier kunnen jouw foto's, verhaal en of documenten staan. Stuur ze in. Hoe lees het hier.