Gezocht twee oud AVDers en een Porsche.

Naar aanleiding van onderstaand verzoek zijn wij op zoek naar twee oud AVDers en een Porsche. Lees het verzoek en hopelijk kunnen we Erik helpen.

Beste heren.
Het is al weer een hele tijd geleden maar in de AVD- krant nummer 55, van 19 maart 1980, jaargang 9 stond een stukje onder de kop “Blijk van waardering”.
Hierin werd vermeld dat uit Rotterdam een antiwaterpokkenserum naar het Sophia ziekenhuis in Zwolle was gebracht voor een kind met leukemie, toen levensbedreigend. En dat kind was ik.
AVD Prikbord Leukemie serum Krant(7V)De overlevingskansen waren toen niet zo heel groot, echter het geluk was toen aan mijn zijde. Gelukkig heb ik het overleeft maar het blijkt dat het nog steeds niet helemaal verwerkt is. Misschien kan dit verzoek eraan bijdragen.
Wat ik nog weet is dat ik het zeer imponerend vond, 2 van die agenten in pak en een Porsche. Toen was ik al liefhebber van het automerk.
Mijn vraag is nu of het mogelijk nog te achterhalen is welke Porsche en agenten dat toen zijn geweest. En zo ja, is deze Porsche nog ergens te bekijken of zijn er nog foto's van? Mijn vader heeft veel bewaard rond mijn ziekteperiode (zo ook een kopie van dit stukje). Mocht echter deze krant in een archief bewaard zijn, dan zou ik deze graag willen bekijken als dat mogelijk is.
Hopelijk hoor ik wat van u. Met vriendelijke groet, Erik van Wifferen.

Vraag is dus wie waren die twee "agenten in pak", welke Porsche is toen gebruikt en wie heeft mogelijk nog een editie van de AVD-krant nummer 55 van 19 maart 1980. Gezien het groot aantal oud AVDers die regelmatig onze site bezoeken moet het toch mogelijk zijn om aan dit verzoek te voldoen. Weet of heeft u iets laat dit dan even weten via info@ijkspolitie.org en wij brengen u in contact met Erik. Mede namens Erik alvast bedankt voor de moeite.