RP Logo ster 82 (VV) AVD Logo Sticker(V)HISTORIE KORPS RIJKSPOLITIE
ALGEMENE VERKEERSDIENST RIJKSPOLITIE
PRIKBORD TRAFFIPAX SURVEILLANCE. HERINNERINGEN UIT DE OUDE SCHOENENDOOS
        Deel hier je herinneringen van jouw tijd bij de Rijkspolitie met anderen.Stuur je krantenknipsels of foto's liefst met een mooi verhaal erbij in via info@rijkspolitie.org Boven ieder item staat de datum van plaatsing. De laatste inzending wordt steeds bovenaan geplaatst.Kan jij iets vertellen over de getoonde foto’s of heb je namen van de personen of gebouwen op de foto’s of heb je aanvullingen of wijzigingen mail het ons dan. Wel graag de datum van het item vermelden.
Help ons want alleen samen kunnen we er echt iets moois van maken.

Geplaatst op 01-06-2016
Bron: Korpsblad September 1967.

SBV AVD Traffipax oprichting1(7K)

SBV AVD Traffipax oprichting2(7K)

Geplaatst op 01-06-2016
Met dank aan Fred Verdelman en Ernst Krayenbrink.
Bekijk hier een artikel met foto's van voertuigen die in de begin van de jaren 60 in gebruik waren als traffipaxauto bij de SBV de voorloper van de AVD.

Geplaatst op
Met dank aan Rob van Rees
Lees hier een artikel uit de schoolkrant de "Liva-post" 1973 van het IVA (Instituut voor de Auto Vakhandel) te Driebergen. Dit verhaal geeft een mooi beeld van het dagelijkse werk van de afdeling Traffipax van de AVD in de begin jaren 70.

Geplaatst op
Met dank aan:
Hier kunnen jouw foto's, verhaal en of documenten staan. Stuur ze in. Hoe lees het hier.Help ons. Want alleen "samen" kunnen we er "echt" iets moois van maken.
Naar > Overzicht documenten executieve onderdelen AVD