Logo kop RP 82 (VV)Logo kop RP 82 (VV)HISTORIE KORPS RIJKSPOLITIE
RIJKSPOLITIE ALGEMEEN
REÜNIE ME DISTRICT ZWOLLEVoorstel reünie korps rijkspolitie District Zwolle, 1980

Raalte, september 2019.

Aan de oud-leden van het peloton ME  korps rijkspolitie, district Zwolle.

Beste (oud) collega.

Dit voorjaar waren op een afscheidsreceptie van een collega in Enschede de leden van groep I V van het ME peloton rijkspolitie district Zwolle bijeen. Het was vele jaren geleden dat wij elkaar ontmoet hadden.

Tijdens deze bijeenkomst werd het idee geopperd, om een reünie te organiseren voor de (oud) collega’s, die in het jaar 1980 waren ingedeeld in dit peloton.
Deze reünie zou dan gehouden kunnen worden in april 2020, veertig jaar na dato.

Dit vergt echter een flinke organisatie. Om te onderzoeken of er belangstelling is voor de te organiseren reünie heb ik toegezegd om dit te inventariseren.

Als er namelijk voldoende belangstelling is, wordt er een groepje geformeerd, die de organisatie op zich gaat nemen. Uiterlijk 01 november 2019 wordt beslist of het organiseren van de reünie haalbaar is.

Verzoek.

  • Was u in 1980 ingedeeld in het ME peloton van de rijkspolitie, district Zwolle en wilt u deze reünie ook niet missen, meldt u dan aan bij reunie1980@ziggo.nl

Uw naam, telefoonnummer en e-mailadres is voldoende.

  • Kent u (oud) collega’s die in 1980 bij dit peloton waren ingedeeld, informeer hen dan over deze vooraankondiging. De meesten zullen nog wel in Oost-Nederland wonen, maar er zullen ook mensen zijn verhuisd naar elders.
  • Was u in 1980 ingedeeld in dit peloton, maar heeft u geen belangstelling, (lijkt me sterk) laat het dan ook even weten.

Hopende op veel positieve reactie van u allen, kan er vanaf november 2019 begonnen worden met het organiseren van deze reünie.                       

Met vriendelijke groet                    A.W.D.T.   (Fons) Veltmaat